Skip to main content

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.debraila.ro, numit generic in continuare DEBRAILA.

Accesul si utilizarea site-ului www.debraila.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptare.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR SI PROPRIETATE INTELECTUALA

DEBRAILA ofera acces liber la site-ul www.debraila.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de DEBRAILA sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris, a DEBRAILA sau a partenerilor sai, in functie de situatie.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC DEBRAILA PRESS SRL.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a informatiilor puse la dispozitie de DEBRAILA, prin intermediul site-ului, intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

DEBRAILA isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

DEBRAILA nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

DEBRAILA poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Comentarii