stiri Braila – debraila.ro

Nechita (PNL) sustine ca jucatoarele de la HC Dunarea sunt nemultumite de unii consilieri judeteni care vin la club in stare de ebrietate | „Aceste scandaluri se intampla si la Spitalul Judetean”

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) a afirmat, miercuri, in cadrul sedintei Consiliului Judetean, ca „jucatoarele de la HC Dunarea sunt nemultumite” din cauza unor consilieri judeteni care ar veni la club in stare de ebrietate, liberalul solicitand presedintelui Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, infiintarea unei comisii care sa verifice daca situatia este reala. Seful CJ i-a raspuns lui Nechita, precizand ca este vorba despre „folclor”.

„Stiti ca acolo sunt discutii foarte mari si jucatoarele sunt nemultumite din cauza unor consilieri judeteni care vin, unii spun bauti, nebauti, nu stiu, ca nu am fost acolo. Stiti ca sunt discutii aprinse si foarte multe jucatoare nu indraznesc sa vina sa va spuna ce se intampla. Cred ca stiti despre ce episod e vorba. Stiti despre ce este vorba? Eu va spun ca nu este folclor. Va rog sa faceti o comisie la nivel de Consiliu Judetean si sa vedem daca aceste intrigi care sunt, sau fel si fel de amenintari care se fac acolo, jigniri, daca isi au rostul, pentru ca, la urma urmei, noi suntem cei care sponsorizam acest sport si cred ca este bine sa stim ce se intampla acolo. Si la urechile mele au ajuns niste lucruri foarte urate, sunt convins ca au ajuns si la dumneavoastra, lucruri care s-au intamplat acolo si care ca sa le dam crezare sau nu, eu cred ca ar trebui sa formam o comisie, pentru ca dam destul de multi bani acolo, si sa vedem ce se intampla. Acest aspect se intampla si la Spiatlul Judetean, aceste scandaluri. Imaginea Consiliului Judetean este patata de aceste zvonuri. Vreau sa vedem daca este adevarat sau nu”, a spus consilierul judetean PNL.

De cealalta parte, presedintele CJ a declarat ca reprezentantii Consiliului Judetean sau Consiliului Local Municipal in conducerea HC Dunarea nu participa la antrenamentele handbalistelor.

Propunerea lui Ovidiu Nechita a fost criticata chiar de catre unul dintre colegii sai de partid, liberalul Florin Cirligea: „Haideti sa facem si o comisie despre alegerile din 2008…”.

Comentarii