Varga (PNL): „Mi-am dorit o campanie decenta, fara atacuri la persoana. S-au spus minciuni despre mine si mi-au fost aduse jigniri”

0

Deputatul liberal Vasile Varga, candidat pentru un nou mandat, apreciaza ca „este important ca fiecare dintre romani sa mearga la vot, pentru a putea avea in urmatorii ani un Parlament cu adevarat reprezentat de doleanta cetatenilor”, aratand, la sfarsitul campaniei electorale, ca a fost jignit si atacat „josnic”.

„Astazi este ultima zi de campanie si mesajul pe care doresc sa vi-l transmit este: MULTUMESC TUTUROR PENTRU SPRIJIN! Fie ca mi-ati fost alaturi prin cuvinte de sustinere, fie ca ati avut observatii critice la adresa mea sau a activitatii mele (dar pertinente si transmise intr-un mod decent), va asigur ca fiecare dintre dumneavoastra a contat si conteaza pentru mine. In toata aceasta perioada, alaturi de colegii din echipa de campanie (carora vreau sa le multumesc si lor public), am prezentat activitatea pe care am avut-o in Parlamentul Romaniei, am spus motivele care ma determina sa candidez pentru un al doilea mandat de deputat, am aratat diferentele majore dintre PNL si principalul adversar politic (PSD). Mi-am dorit o campanie decenta, fara atacuri la persoana. Din pacate, nu de putine ori am fost atacat josnic de politicieni vremelnici, ce au folosit un limbaj ce a coborat de multe ori sub nivelul bunului simt. S-au spus minciuni despre mine si mi-au fost aduse jigniri. Nu am raspuns si nici nu o voi face din respect pentru oamenii care ma cunosc si ii cunosc si pe cei ce au aruncat cu noroi. Atat au putut, atat au facut! Pentru duminica, cred ca votul fiecaruia dintre noi este important. Chiar daca poate parea un sablon, consider ca este important ca fiecare dintre romani sa mearga la vot, sa isi exprime optiunea, pentru a putea avea in urmatorii ani un Parlament cu adevarat reprezentat de doleanta cetatenilor.
Atât la Senat cat si la Camera Deputatilor, PNL se afla pe locul 1 pe buletinele de vot!
Romania, inainte!, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de deputatul PNL.

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU