Varga (PNL), dupa confirmarea mandatului: ”Este evident ca PNL a dezamagit si cred ca un obiectiv imediat este recuperarea increderii pierdute a oamenilor”

0

Deputatul liberal Vasile Varga a publicat, dupa confirmarea celui de-al doilea mandat de parlamentar, un mesaj pe o retea de socializare, prin care a multumit tuturor brailenilor care au votat PNL, vorbind si despre dezamagirea provocata de partid in randul electoratului, dar si despre cel mai important obiectiv de dupa alegeri.

”Desi am obtinut mandatul de deputat, trebuie sa recunosc ca Partidul National Liberal nu a obtinut scorul electoral pe care orice liberal si l-ar fi dorit.  Tocmai de aceea, in primul rand, vreau sa le multumesc tuturor brailenilor care si-au indreptat votul catre noi, oameni care au inteles ca propunerile noastre au fost unele realiste si ca PNL este singura alternativa reala de a opri inrosirea Brailei si a Romaniei. In acelasi timp, le transmit multumiri si colegilor liberali care au muncit, au dedicat timp si energie in aceasta campanie pentru a potenta rezultatul PNL. Tot respectul si pentru modul in care s-au implicat si au sprijinit partidul primarii cu rezultate pozitive. Dincolo de divergentele avute intr-o anumita perioada cu unii dintre ei, au aratat si de data aceasta tarie de caracter si spirit liberal. Dupa scorul electoral este evident ca am dezamagit si cred ca un obiectiv imediat este recuperarea increderii pierdute a oamenilor. Exista o divizare semnificativă a voturilor dreptei si avem o responsabilitate fata de votantul de dreapta. Avem nevoie de unitate si decizii rationale in ceea ce priveste viitorul PNL, mai ales ca urmeaza o perioada grea, de opozitie. Chiar daca exista voci care ne prevad sfarsitul, cred ca avem puterea si obligatia istorica de a deveni singura alternativa credibila de dreapta. Atat la Braila, cat si pe plan national, a spus Varga.

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU