Filiala PRU Braila a trecut la ALDE. Petrea (PRU): „Eu l-am trimis pe Musceleanu la ALDE, ca sa destructuram ALDE pana la parlamentare”

0

Cinci filiale PRU au trecut la ALDE, anunta stiripesurse.ro. Printre acestea, si PRU Braila, in frunte cu Gabriel Monu Musceleanu, fost consilier judetean PP-DD. Deputatul Dorin Petrea, care a trecut, in urma cu doua luni, de la UNPR la PRU, a declarat pentru DEBRAILA ca se poate vorbi doar de plecarea a doua persoane, respectiv Musceleanu si Nicusor Ciric, fost candidat la Primarie, nu a intregii organizatii.

„Au plecat doua persoane, domnul Musceleanu si cu domnul Ciric. Eu l-am trimis pe domnul Musceleanu la ALDE sa avem omul nostru acolo, ca sa destructuram ALDE in urmatoarele luni, pana la alegerile parlamentare. Toata lumea ramane la PRU”, a spus Petrea, tinand sa precizeze ca nu glumeste.

De cealalta parte, Gabriel Musceleanu a mentionat pentru stiripesurse.ro ca, impreuna cu ai sai colegi, a decis sa paraseasca PRU „deoarece liderul Bogdan Diaconu s-a abatut serios de la valorile nationaliste, a luat decizii de unul singur, fara a consulta Biroul Permanent si celelalte organizatii din tara”.

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU