Draghincescu (PND): „Cu siguranta ca nu se va darama Inspectoratul Scolar fara profesorul Canciu. S-ar putea sa mearga chiar mai bine”

0

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) a comentat pe o retea de socializare decizia ministrului Educatiei de a-l demite pe seful invatamantului brailean, profesorul Catalin Canciu, „la pachet” cu alti 12 sefi de inspectorate, precizand ca inspectorul scolar general contesta in instanta hotararea pentru ca vrea sa ramana pe fotoliul de la ISJ „pana la pensie”.

„Cu siguranta ca nu se va darama Inspectoratul Scolar fara profesorul Canciu. S-ar putea sa mearga chiar mai bine. Mai lasati si pe altii sefi, poate s-o mai schimba ceva in tara asta, ca nu va ia nimeni diploma de profesor din buzunar. Tara piere si baba se piaptana! (…) Cum naiba ca la toate concursurile pentru astfel de functii inalte a castigat de fiecare data NUMAI candidatul apropiat de partidul de guvernamant, oricare a fost acela si de fiecare data cand s-a schimbat puterea cei umili si servili au ramas in functii, cei care erau corecti si pusi pe treaba au trebuit sa plece? Canciu a candidat impotriva lui Parlog, nu? Unul era cu PNL (PDL) celalalt cu PSD… acum cand a fost destituit nu mai este asa, acum se duce la judecata? Numai astfel de proces nu mai judecau saracii judecatori sufocati de atatea procese si ineptii”, a scris Draghincescu.

PND-ista a mai adaugat faptul ca „este bine ca anumite functii de conducere sa fie asumate politic”: „Cand vine un Guvern, vine cu toata echipa, cand pleaca Guvernul, pleaca cu toata echipa. Unii se cred inamovibili in functiile detinute si trebuie sa ramana acolo pe vecie iar noi, invariabil, ar trebui sa le dam dreptate si sa le plangem de mila. Terminati o data cu ipocrizia asta a functiile apolitice de prim rang din institutiile publice luate pe competenta. Ideea in sine nu este rea, intr-o tara care apreciaza competenta dar este si a fost o aiureala aceasta modalitate de abordare intr-o tara in care totul este la mica intelegere, negociabil.”

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU