Dacia Unirea – CS U Craiova, optimile Cupei Romaniei: Clubul ia in calcul montarea unei instalatii mobile de nocturna pentru ca meciul sa se dispute la Braila, dar nu are bani

0

Cupa Romaniei a ajuns la faza optimilor. Dupa ce Dacia Unirea Braila a reusit surpriza 16-imilor, eliminand-o pe Concordia Chiajna, cu scorul de 1-0, va juca acum cu CS U Craiova. Pentru meciul de pe 13 decembrie, Consiliul de Administratie al Dacia Unirea ia in calcul aducerea si montarea unei instalatii mobile de nocturna. Daca nu, mai ramane o singura varianta: meciul sa aiba loc la Galati, Buzau sau Constanta.

Comunicat de presa Dacia Unirea:

„Avand in vedere interesul suscitat de meciul din cadrul optimilor Cupei Romaniei, editia 2016-2017, clubul ACS Dacia Unirea Braila face urmatoarele precizari:

Data si ora de disputare a jocului, 13.12.2016, ora 17:30, au fost stabilite de catre televiziunile care detin drepturile de imagine asupra acestor jocuri, tinand cont de ratingul pe care l-ar putea atinge fiecare joc. Din pacate pentru clubul nostru, decidentii nu au tinut cont de dorinta si argumentele noastre pentru a juca la Braila, la o ora care sa nu fie necesara o instalatie de nocturna, factorul comercial, influentat de prezenta in acest joc a unei echipe de top din Liga 1, ce se bate la titlu in acest moment, cantarind decisiv.

Avand in vedere cele de mai sus, in acest moment, avem la dispozitie doua variante:

1. Aducerea si montarea unei instalatii mobile de nocturna (gen Suceava, in jocul cu Steaua), fapt ce ar presupune costuri insemnate (intre 40.000 si 50.000 euro), suma care depaseste cu mult posibilitatile clubului, mai ales in contextul acestui final de an, in care, din punct de vedere financiar, suntem sub cota de avarie;

2. Organizarea jocului in cea mai apropiata locatie care indeplineste toate conditiile regulamentare (Galati, Buzau, Constanta, etc.). In acest context, in scurt timp vom demara discutii cu autoritatile locale, cu toti factorii de decizie din interiorul sau din jurul clubului si, nu in ultimul rand, cu suporterii, pentru a lua o decizie in acest sens.

Bineinteles ca ne dorim ca acest joc, cel mai important eveniment sportiv al acestui an pentru municipiul si judetul Braila, sa se desfasoare pe teren propriu, constituind cadoul nostru de sarbatori pentru toti iubitorii fotbalului din Braila, dar, pe de alta parte, trebuie inteles corect contextul in care ne aflam si faptul ca fara un sprijin financiar din partea comunitatii si administratiei locale, suntem in imposibilitatea de a organiza acest joc pe teren propriu.

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU