Chirurgul Georgescu: „Olguta Crivat, o apropiata a senatorului Rotaru. Directorul de ingrijiri a redactat scrisoarea de sustinere. Toti asistentii sefi au semnat-o, ca sa nu isi ia adio de la functie”

0

Chirurgul pediatru Octavian Georgescu, fost consilier judetean PNL, afirma ca Olguta Crivat, directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean, ar fi solicitat sustinerea asistentilor sefi si coordonatori, care, daca n-ar fi semnat petitia, urmau sa-si piarda functia. In scrisoarea deschisa, zeci de asistenti cer mentinerea lui Crivat pe fotoliul de director pana la organizarea concursului.

„Nu ma surprinde faptul ca d-lul Chiriac nu are o pozitie transanta vis a vis de solicitarile „semnatarilor” petitiei asistentilor sefi. Din declaratia domnului dr. Dragulescu Dan, un „apropiat” al asistentilor sefi, d-na Olguta Crivat ar fi solicitat acea „sustinere”, prin redactarea continutului cu cele doua optiuni de raspuns. Cine ar fi spus NU, daca raminea d-na, adio functie. Deci toti au semnat DA”, a mentionat Georgescu pe o retea de socializare.

Medicul mai precizeaza ca „d-na Crivat este o apropiata a domnului senator Rotaru” (n.r. Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD), lasand sa se inteleaga ca, „dupa o astfel de sustinere”, presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, ar putea primi „ordin de la partid” sa o mentina in functie pe Olguta Crivat.

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU