Braila intra din nou sub COD PORTOCALIU de viscol | Viteaza vantului va atinge 70…80 km/h

0

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, un cod galben si doua portocalii de ninsori, viscol si polei, valabile pentru aproape toata jumatatea estica a Romaniei. Unul dintre cele doua coduri portocalii vizeaza si judetul Braila.

Viscolul puternic se intoarce in Braila si in alte patru judete (Calarasi, Ialomita, Buzau si Vrancea), avertizarea meteo fiind valabila de marti, ora 23.00, pana miercuri, ora 15.00. Viteza vantului va atinge 70…80 km/h, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 m.

Codul galben va incepe marti, ora 21.00, si are o durata de 24 de ore, atentionarea vizand ninsori moderate cantitativ si local viscolite. In cea mai mare parte a Munteniei si a Moldovei, in zona Carpatilor de Curbura si temporar in Dobrogea vor fi ninsori moderate cantitativ, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 50…60 km/h, viscolind si spulberand zapada.

Celalalt cod portocaliu este valabil de marti, ora 22.00, pana miercuri, ora 8.00, si se refera la viscol puternic si polei.

Pe parcursul noptii de marti spre miercuri in judetele Constanta si Tulcea vor fi intervale cu rafale de 70…80 km/h, ninsori puternic viscolite, dar si precipitatii mixte ce vor depune polei.

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU