stiri Braila – debraila.ro

Zvon: PSD vrea sa-l schimbe pe seful judetului. Motivul: apropierea de Mihai Tudose | REACTIA lui Chiriac: „In ziua de astazi nu mai sunt surprins de nimic”

Dupa alegerea senatorului Ion Rotaru in functia de presedinte al Organizatiei Judetene PSD, in urma demisiei din partid a fostului premier Mihai Tudose, in mediul politic au circulat mai multe zvonuri legate de debarcarea lui Francisk Iulian Chiriac de la conducerea Consiliului Judetean, in contextul in care Chiriac este considerat a fi un apropiat al lui Tudose.

Mai mult decat atat, au fost vehciulate si numele celor care ar fi pe lista pentru preluarea fotoliului de sef al judetului: consilierii judeteni Ionel Avram si Mircea Florin.

O astfel de situatie s-a petrecut in Dambovita, in luna februarie, cand Daniel Comanescu, presedintele CJ, a fost exclus din PSD, dupa ce Rovana Plumb a ajuns in fruntea filialei, in locul senatorului Adrian Tutuianu, exclus la randul lui din partid, ca urmare a atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea.

Revenind la scena politico-administrativa locala, Francisk Iulian Chiriac a raspuns, miercuri, la intrebarile jurnalistilor legate de o posibila schimbare din functie, precizand ca nu a existat o astfel de discutie in interiorul partidului.

„Nu am simtit aceasta retragere a sprijinului politic. Dar daca vor sa o faca, pana la urma este la latitudinea partidului. Nu am candidat pe persoana fizica, ci sub PSD. Daca ei considera ca nu sunt foarte bun, nu am niciun fel de problema. Sub nicio forma nu au existat astfel de discutii. Niciodata! Daca colegii vor lua o astfel de decizie, ar fi bine sa ma cheme si sa imi faca o evaluare ca oricarui manager, daca mi-am indeplinit… sau care sunt motivele. In ziua de astazi nu mai sunt surprins de absolut nimic, dar sunt zvonuri. Eu imi voi face treaba in continuare alaturi de colegii mei”, a declarat seful CJ.

Totodata, Chiriac si-a exprimat speranta ca isi va finaliza mandatul, adaugand faptul ca va comenta mai amplu subiectul atunci cand propunerea de schimbare nu va fi doar un zvon.

Comentarii