stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Brăileanul Mavrodin, VICTORIE ISTORICĂ la Brașov: sportivul de 19 ani și-a apărat titlul New Heroes prin KO!

Pe 5 mai, cea mai importantă promoție de kickboxing din România, Colosseum Tournament, a venit în fața publicului cu o gală internațională inedită, Gala “Colosseum Tournament 38”. Evenimentul a fost transmis live pe Digi Sport 2.

Unul dintre cele mai importante meciuri ale galei a fost lupta pentru titlul mondial la 65 kg dintre brăileanul Valentin Mavrodin (19 ani) de la Doru Team Brăila și Daniel Dragomir (23 ani) din Ploiești.

Acest meci a avut o foarte mare încărcătură emoțională. Mavrodin a fost nedreptățit la confruntarea precedentă, când, inițial, a pierdut centura „New Heroes” în fața lui Dragomir, iar acum a câștigat meciul prin KO.

La sfârșitul lunii noiembrie 2022, la Buzău, la Gala “Colosseum Tournament 38”, lupta dintre sportivul brăilean și Daniel Dragomir s-a încheiat în favoarea celui din urmă, însă la puncte, prin „split decision” 2-1. La acel moment, pe rețelele de socializare, victoria lui Dragomir a fost intens contestată.

Totuși, după apelul echipei lui Mavrodin, brăileanul a câștigat meciul de la Buzău prin decizie unanimă și și-a păstrat centura. Astfel, a urmat revanșa de la Brașov, unde Valentin Mavrodin și-a spulberat adversarul.

La Gala „Colosseum Tournament” din Brașov și-a făcut debutul, cu o victorie la puncte și un alt sportiv de la Doru Team Brăila, respectiv Ștefan Vrânceanu, la categoria – 65kg, mai mare cu 5 kg față de cea la care luptă în mod normal.

Sportivul, care are doar 15 ani, a bifat până acum peste 100 de meciuri la amatori în diferite sisteme de luptă (K1, MMA) și 20 de meciuri la semiprofesional.

În septembrie 2022, DEBRAILA.ro a mai scris despre Valentin Mavrodin (VIDEO AICI), cel mai promițător luptător de Kick Boxing al Brăilei și unul dintre cei mai talentați luptători ai generației sale. La acel moment, tânărul oferise publicului, chiar în Sala Polivalentă din Brăila, cel mai spectaculos KO al Ediției I a Festivalului Artelor Marțiale.

Comentarii