stiri Braila – debraila.ro

Trei politisti braileni au urcat pe podium la Campionatul de Judo al MAI: Agentii Costea, Ganea si Olicenco

Competitia, organizata de Biroul Coordonare Activitati Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, s-a desfasurat in perioada 15- 17 martie 2015,in municipiul Deva, participand peste 90 de sportivi.

Inspectoratul de Politie Judetean a fost reprezentat de trei politisti, care au obtinut rezultate deosebite. Agentul-sef principal de politie Costea Jan, care a concurat la categoria +100 kg, cu varsta 35- 45 de ani, urcand pe locul al III-lea al podiumului, agentul de politie Ganea Roxana, la categoria +60 kg, care a obtinut medalia de bronz si agentul-sef principal de politie Olicenco Alin, care a concurat la categoria 73 kg, cu varsta 35- 45 de ani, si a obtinut locul al V-lea.

De asemenea, in urma rezultatelor obtinute, agentul sef principal de politie Costea Jan si agent de politie Ganea Roxana au facut parte din echipa Inspectoratului General al Politiei Romane, care a obtinut locul I in competitia cu celelalte echipe de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Majoritatea sportivilor au concurat pentru unitatile de elita ale Inspectoratului General al Politiei, Inspectoratului General al Jandarmeriei (locul al II-lea pe echipe), Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (locul al III-lea pe echipe), Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (locul al IV-lea pe echipe) si Directia de Informatii si Protectie Interna (locul al V-lea pe echipe).

Comentarii