stiri Braila – debraila.ro

TRANSFER de zile mari la HC Dunarea: o finalista de Liga Campionilor A SEMNAT cu echipa braileana!

In varsta de 27 de ani, Jovana Sazdovska vine la HC Dunarea de la HC Thüringen, din Germania, echipa cu care a evoluat in Liga Campionilor si Cupa EHF. Jucatoarea a inceput handbalul la varsta de 12 ani la HC Metalurg, iar cele mai mari perfomante cu o echipa de club sunt locul 2 in Liga Campionilor cu HC Vardar si castigarea Cupei in Germania, cu HC Thuringen.

Nascuta la Skopje, in Macedonia, Jovana face parte din nationala de senioare a tarii natale si cunoaste deja campionatul din Romania, tinand cont de faptul ca a evoluat la Magura Cisnadie, in sezonul 2016-2017.

Ambitioasa jucatoare vine la malul Dunarii cu gandul de a evolua cat mai mult si de a-si ajuta echipa prin golurile marcate. Ca o adevarata extrema, viteza este punctul ei forte si considera ca ii trebuie doar o fractiune de secunda pentru a lua fata adversarului.

Nerabdatoare sa inceapa pregatirea, Jovana cunoaste atmosfera din Polivalenta, unde, in trecut, a fost prezenta, insa ca si adversar, dar isi doreste foarte mult sa se integreze in echipa si sa cunoasca suporterii.

„Ma bucur ca am ajuns la o intelegere cu HC Dunarea Braila. Sunt nerabdatoare sa incepem pregatirea, sa imi cunosc noile colege dar si staff-ul tehnic. Imi doresc sa am o evolutie cat mai buna si sa marchez cat mai multe goluri. Astept sa cunosc si suporterii si imi doresc sa ne bucuram impreuna de cat mai multe victorii. Ii asteptam alaturi de noi pentru ca avem nevoie de sustinerea lor”, a declarat Sazdovska.

Postul de extrema stanga este completat de Alina Czeczi, o jucatoare emblematica pentru HC Dunarea, dar si de tanara Stefania Epureanu.

Comentarii