stiri Braila – debraila.ro

SPECTACOL HANDBALISTIC în Sala Polivalentă: Show de prezentare al HC Dunărea și meci cu Rapid București, ora 19:00 | INTRAREA ESTE LIBERĂ

Spectacol handbalistic în Sala Polivalentă, unde, joi seara, începând cu ora 19:00, HC Dunărea prezintă noul lot, pentru ca apoi să joace un amical de gală cu CS Rapid București, campioana României

Clubul de handbal le promite brăilenilor că vor avea parte de un spectacol de zile mari: prezentarea oficială a lotului pentru sezonul 2022-2023, dar și multe alte surprize – printre care imnul și mascota echipei. Intrarea este liberă!

Totul, după ce HC Dunărea a trecut printr-un amplu proces de rebranding, a reușit să atragă sponsori noi, a investit în pregătirea și recuperarea fizică a jucătoarelor – înființând un cabinet medical ultra-modern și a făcut mai multe modificări în Polivalentă – o tribună oficială și un nou aspect vizual.

Cred că va fi un spectacol foarte frumos. Ne-am dori ca tribuna să fie alb-albastră, să fie show în Polivalentă! (…) Vrem să jucăm fiecare meci ca pe o finală. Ne dorim ca suporterii să fie alături de noi meci de meci, echipa să aibă suflet și sperăm să facem o impresie foarte bună anul acesta. Calificarea în Cupele Europene este principalul obiectiv”, a declarat Adrian Manole, președintele HC Dunărea.

Comentarii