stiri Braila – debraila.ro

Sirbu (PNL), despre cum se asfalteaza in judetul Braila: „Sunt 70 de gropi pe asfalt si se astupa una, apoi se merge mai departe”

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) i-a atras atentia presedintelui Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac (PSD), cu privire la situatia drumurilor judetene pe care se desfasoara lucrari de modernizare, vorbind despre „o situatie greu de explicat”. Liberalul i-a trimis lui Chiriac mai multe fotografii care arata cum pe unele drumuri judetene lucrarile ar fi, de fapt, „carpeli”. 

„Sa vedeti ce fel s-au reparat drumurile alea! Va ingroziti! Ati vazut fotografiile? Sunt fotografii facute pe drumuri pe care s-a intervenit anul acesta, domnule presedinte! Se vad peticile ca sunt noi, va duc acolo sa le vedeti. Este o situatie greu de explicat. Sunt 70 de gropi pe asfalt si se astupa una, apoi se merge mai departe. Vad ca sunt modernizari, dar eu sper ca modernizarile sa nu se mai opreasca la marginea satelor, cum s-a intamplat la Ciocile, cand nu era acolo primar PSD, a spus Sirbu.

Seful CJ l-a invitat pe consilierul judetean sa participe, pe teren, la receptia lucrarilor: „Sa consemnati in procesul-verbal de receptie aceste anomalii. Este valabil pentru toti consilierii judeteni care isi doresc.”

 

Comentarii