stiri Braila – debraila.ro

Simionescu, despre CJ: „Nu spun sa se faca cum zic eu, dar e nevoie de rigoare si fermitate”

Primarul Aurel Simionescu a revenit asupra situatiei de la Consiliul Judetean, unde sedintele sunt un spectacol de circ veritabil, cu atacuri dure intre consilierii Puterii si Opozitiei si, uneori, chiar si cu introducerea in scandaluri a functionarilor din cadrul institutiei, declarand, in cadrul unei conferinte de presa, ca „este nevoie de rigoare si fermitate”.

„Ei (n.r. consilierii judeteni) au modalitatea asta de abordare de un an de zile. CJ, ca si CLM, are nevoie de o anumita rigoare si fermitate in deciziile adoptate si de un anumit tip de comportament. Dezbaterile sunt necesare, sunt bune, cu o singura observatie, ca ele sa aiba finalitate. Daca noi discutam o ora si jumatate si la final ajungem la concluza ca trebuie sa scoatem un proiect de pe ordinea de zi… puteam sa facem asta la primul minut. (…) Eu mereu m-am intalnit cu consilierii, cu sefii grupurilor politice din CLM, noi discutam inainte de consiliu. Acolo hotaram daca scoatem sau nu de pe ordinea de zi un proiect”, a spus Simionescu.

Edilul a mai adugat faptul ca si-a exprimat de mai multe ori parerea despre modalitatea in care consilierii judeteni PSD si cei din majoritate „saa actioneze”, lasand sa se inteleaga, ca si intr-o declaratie anterioara, ca nu a fost ascultat de colegii de partid.

„Eu nu spun sa faca lumea ce zic eu, ca sa ne intelegem! Inteleg ca unele afirmatii ale mele deranjeaza. (…) Eu sustin o armonizare a parerilor. Este nevoie de rigoare”, a concluzionat primarul Simionescu.

Comentarii