stiri Braila – debraila.ro

SENTINTA DEFINITIVA: Braila are in fruntea Clubului Sportiv Municipal un barbat condamnat pentru ca SI-A BATUT FOSTA SOTIE | Instanta a impus un termen de supraveghere de doi ani

Sentinta definitiva in cazul lui Dumitru Blanaru, directorul Clubului Sportiv Municipal, trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, dupa ce fosta sotie i-a facut plangere penala si a apelat la instanta pentru a scapa de furia barbatului.

Curtea de Apel Galati l-a condamnat, marti, pe Blanaru la o pedeapsa de 1.800 lei amenda penala, amanand aplicarea pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

Mai exact, timp de doi ani, fostul boxer va trebui sa respecte anumite masuri de supraveghere. De exemplu, seful bataus al CSM va trebui sa anunte Serviciul de Probatiune de fiecare data cand face o deplasare care depaseste 5 zile.

„In baza art. 85 alin. 1 lit. a-e Cod penal, obliga pe inculpatul Blanaru Dumitru Daniel ca pe durata termenului de supraveghere sa respecte urmatoarele masuri de supraveghere: – sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Braila la datele fixate de acesta; – sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea; – sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile, precum si intoarcerea; – sa comunice schimbarea locului de munca; – sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta”, se arata in hotararea Curtii de Apel Galati.

Procurorii l-au trimis in judecata pe Blanaru la sfarsitul anului 2015. Fosta sotie, care a si intentat divort, a cerut, in 2015, emiterea unui ordin de protectie, instanta interzicandu-i sefului CSM sa se apropie la mai putin de 50 m fata de femeie sau de institutia publica unde lucreaza, semn ca dovezile ajunse pe masa judecatorilor au fost solide.

Dupa condamnarea in prima instanta, mai multe femei din politica braileana i-au cerut lui Dumitru Blanaru demisia de onoare.

Exclusiv | Clubul Sportiv Municipal Braila, de fapt mosia CONDAMNATULUI Blanaru | JAFUL scos la iveala de Ministerul Sportului: „Nu s-a respectat legea”

Comentarii