stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului i-ar fi amenintat pe alesii din Chiscani: „Daca vroiam va luam si statiunea Lacu-Sarat si Carrefour-ul prin hotarare de Guvern”

Costica Gorgan, liderul consilierilor locali liberali din comuna Chiscani, a afirmat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca alesii PNL au votat impotriva asocierii cu Municipiul si Judetul pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat din cauza faptului ca nu li s-a aprobat un amendament referitor la stipularea in documentele asociatiei a unitatii administrativ-teritoriale care va incasa taxele si impozitele din statiune, respectiv Chiscani.

La sedinta de la Chiscani a participat si presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac.

„Am spus sa fie clar precizat in statut ca sa nu se ajunga la alte neintelegeri. (…) Referitor la amenintarea care a venit din partea domnului presedinte s-a referit la urmatorul aspect: „Daca vroiam sa va luam statiunea promovam o hotarare de guvern si va luam si statiunea si Carrefour-ul. A spus-o in cadrul sedintei Consiliului Local. Lasa de gandit ca interesul dansilor nu e doar pentru statiune, ci si pentru alte oiective generatoare de taxe si impozite”, a spus Gorgan.

Reamintim faptul ca, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a doua oara, Consiliul Local Chiscani a picat prin vot asocierea cu Municipiul si Judetul pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat.

Comentarii