stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului, dupa refuzul Chiscaniului: „Poate vom ajunge sa intram cu bilet in statiunea Lacu-Sarat sau poate o sa cumparam pungi de namol cu antetul Primariei Chiscani”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, se arata „foarte dezamagit” de hotararea consilierilor locali din Chiscani de a respinge asocierea cu Primaria municipiului si CJ, pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat, precizand ca va scoate de pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a legislativului judetean proiectul privind asocierea.

„Sunt foarte dezamagit. Dupa toate sedintele lungi si dese, ma asteptam ca toti consilierii din Chiscani sa voteze statutul asociatiei. Noi vrem in continuare sa dezvoltam statiunea, dar sa ne spuna ce vor, sa nu ne mai minta. La fiecare discutie spuneau „da”, dar la vot au zis toti „nu”, mai ales consilierii PSD. Asociatia poate dezvolta statiunea pe modul de la Baile-Felix. Daca nu vor si nu vor, sa-si asume daca statiunea va ramane in paragina. Ei, singuri, nu o pot dezvolta, sa fim seriosi”, a spus Chiriac.

Seful CJ a mai mentionat faptul ca statiunea nu este proprietatea comunei Chiscani, „ci a judetului Braila si a brailenilor”: „Statiunea se afla pe teritoriul comunei, nu este a comunei. Asta a decis instanta! Poate vom ajunge sa intram cu bilet in statiunea Lacu-Sarat sau poate o sa cumparam pungi de namol cu antetul Primariei Chiscani…”

Comentarii