stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului: „Daca managerul Iugulescu nu-si asuma un plan de dezvoltare a spitalului, gasim persoana potrivita”

De la alegerea in functie, noul presedinte al Consiliului Judetean trimite primul semnal clar catre Spitalul Judetean de Urgenta, mai exact catre managerul unitatii spitalicesti. Francisk Iulian Chiriac spune ca Mihail Iugulescu trebuie sa-si asume un plan de dezvoltare a spitalului, vorbind, in cazul in care solicitarea nu poate fi realizata, despre schimbarea din functie a managerului.

„O sa discut si cu sefii de sectii, cu medicii si cu managerul despre prblemele de la spital. Pana la urma, exista un manager al spitalului, care trebuie sa-si asume ; impreuna trebuie sa hotaram care e partea de dezvoltare a spitalului pe termen mediu sau lung. Daca nu putem face lucrul asta, gasim persoana potrivita si mergem mai departe. O sa am o discutie si cu domnul Iugulescu, sa vedem ce isi doreste el, care e planul lui pe mai departe, astfel incat sa si-l asume”, a spus Chiriac.

Fiecare om care e pe functie sa-si faca un plan si sa se tine de el. Nu pot conduce cum era inainte: un singur om sa le faca pe toate. Eu nu pot fi si medic, si inginer, si constructor.

Comentarii