stiri Braila – debraila.ro

Seful Consiliului Judetean: „Ar fi interesant ca HC Dunarea si CF Braila sa mearga mai mult pe finantare din privat”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, considera ca „mai multa performanta s-a facut la handbal decat la fotbal”, aratand ca, in opinia sa, „ar fi interesant si foarte bine ca echipele fanion sa mearga mai mult pe finantare din privat”.

„Sa vedem ce suma putem aloca noi, suma la care sa punem si niste conditii de indeplinit, pentru ca nu putem finanta neperformanta. Mai multa performanta s-a facut la handbal decat la fotbal. Nu o sa lasam de izbeliste, nu o sa zic ca nu finantam deloc. O sa gasim parghiile prin care noi putem controla aceste cluburi pe partea de finantare. Sper sa gasim o solutie transparenta, sa vedem daca banii au fost cheltuiti corespunzator. (…) Daca vreti un punct de vedere personal, ar fi foarte interesant si foarte bine ca echipele fanion sa mearga mai mult pe finantare din privat si noi sa le sustinem putin din spate, cu infrastructura si asa mai departe”, a declarat Chiriac.

Totodata, seful CJ a mai adaugat faptul ca sustine propunerea primarului Marian Dragomir, care doreste finantarea din bani publici a sportului de masa, inclusiv a competitiilor scolare.

Comentarii