stiri Braila – debraila.ro

Seful Clubului Sportiv Municipal, condamnat penal pentru ca SI-A BATUT FOSTA SOTIE

Recent, Dumitru Aurelian Blanaru, directorul Clubului Sportiv Municipal, a fost condamnat de Judecatoria Braila la plata unei amenzi penale in valoare de 1.800 de lei, pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

Procurorii l-au trimis in judecata pe Blanaru la sfarsitul anului 2015, acuzandu-l pe fostul boxer de performanta ca si-a batut fosta sotie, care, de altfel, a si depus plangere la Politie.

Femeia, care a si intentat divort, a cerut instantei, in 2015, emiterea unui ordin de protectie, instanta interzicandu-i barbatului sa se apropie la mai putin de 50 m fata de reclamanta sau de institutia publica unde lucreaza, semn ca dovezile ajunse pe masa judecatorilor au fost solide.

In urma cu doar cateva zile, Blanaru a fost speaker Conferintele BOOKLAND Evolution, eveniment organizat de Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”, unde le-a vorbit tinerilor despre activitatea sportiva a institutiei pe care o conduce.

Dumitru Blanaru a fost numit, pentru prima oara, la sefia Clubului Sportiv Municipal in 2011, demisionand doi ani mai tarziu. In august 2015, a revenit pe functie, printr-un ordin semnat de ministrul Gabriela Szabo.

Pe data de 13 octombrie, la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, a avut loc concursul pentru ocuparea postului de director al CSM, de care Blanaru a trecut.

Comentarii