stiri Braila – debraila.ro

Seful CJ, despre prefectul-candidat Boboc: „Va tot spun, de cateva luni, ca „apoliticul” nostru prefect va fi candidatul PNL. Acum intelegeti de ce am tot zis ca prefectul se foloseste de pandemie? Nu e decent sa-ti faci imagine folosindu-te de COVID-19”

Social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, a reactionat la anuntul ca prefectul Catalin Boboc va fi candidatul PNL pentru fotoliul de presedinte al CJ. Pe o retea de socializare, seful judetului l-a ironizat pe Boboc, dupa ce, in ultimele luni de zile, cei doi au avut numeroase „meciuri” publice pe tema pandemiei.

„Eu nu mint! Va tot spun, de cateva luni, ca „apoliticul” nostru prefect, marele sef al pandemiei, va fi candidatul PNL. Acum intelegeti de ce am tot zis ca prefectul se foloseste de pandemie? Nu e decent sa exploatezi politic si sa-ti faci imagine folosindu-te de COVID-19 si de necazul brailenilor, dar cu cine sa vorbim despre decenta…”, a precizat Chiriac.

Totodata, presedintele CJ a facut referire si la faptul ca Boboc a declarat ca nu va candida la alegerilor locale, ca raspuns la acuzatiile PSD ca se foloseste de functia de prefect pentru a obtine capital electoral.

„Sa nu uit: parca zicea extrem de categoric ca nu va candida, ca el se ocupa de pandemie si ca nu are treaba cu politica! Ganduri bune!”, a mai adaugat sursa citata.

Comentarii