stiri Braila – debraila.ro

Rindunica (PSD): „Managerul Iugulescu spune ca tinerii care vor sa se angajeze la spital sunt analfabeti. O declaratie rusinoasa, care reclama scuze publice”

Consilierul judetean Adrian Rindunica, presedintele Organizatiei de Tineret PSD, considera ca declaratia managerului Spitalului Judetean, medicul Mihai Iugulescu, cu privire la tinerii fara experienta care doresc sa se angajeze la spital, despre care a spus ca sunt analfabeti si nu stiu sa scrie romaneste, este una „rusinoasa si reprobabila”. Social-democratul precizeaza ca asteapta scuze publice din partea lui Iugulescu.

„Managerul Iugulescu spune ca tinerii care vor sa se angajeze la spital sunt analfabeti. Cand ocupi o astfel de pozitie, trebuie sa iti masori atent cuvintele. Sa nu mai vorbim si despre experienta profesionala, dar si de viata, a managerului Iugulescu. Este o declaratie rusinoasa si reprobabila, care reclama scuze publice. Este inacceptabil sa cataloghezi astfel toti tinerii care isi doresc o cariera in sistemul medical si care, in opinia mea, ar trebui ajutati, in niciun caz pusi la zid si aratati cu degetul. Generalizarea face rau societatii si am vazut asta de nenumarate ori. Pana se gandeste domnul Iugulescu la scuze, vreau eu, in calitate de consilier judetean, sa imi cer scuze tinerilor care s-au simitit jigniti, a afirmat Rindunica pentru DEBRAILA.RO.

Medicul Mihail Iugulescu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta, a declarat, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean din 2016, ca pacientii se vor plange in continuare de timpul lung de asteptara pana la consultatie cat timp vor fi angajati „analfabeti si fete care au terminat scoala sanitara si nu stiu inca sa scrie corect romaneste”, in detrimentul persoanelor cu experienta in domeniu.

Comentarii