stiri Braila – debraila.ro

Primaria A BLOCAT finantarea HC Dunarea / Echipa braileana, la un pas de desfiintare / Simionescu: „Sa-si plateasca datoriile!”

Primaria a blocat finantarea HC Dunarea, primarul Simionescu anuntand ca nu va da drumul banilor pana cand clubul de handbal nu isi va achita datoriile din trecut. Edilul a spus ca nu vrea sa aiba „probleme” din cauza handbalului.

Conform unor surse, echipa nu se va prezenta la urmatoarele meciuri, in conditiile in care handbalistele nu si-au mai primit salariul de aproape trei luni, iar antrenorul Costica Buceschi se gandeste sa dea bir cu fugitii.

Este blocata finantarea pana isi achita datoriile pe care le au. Noi am aavut un angajament pe care l-am respectat. Daca ei au salariul de 100 de lei si cheltuie 120 de lei, 20 de lei nu ii mai ceri de la angajator. Noi am avut o experienta pe care nu vreau sa o ma repet, cu datorii facute de club si cu Curtea de Conturi care ma intreaba de ce i-am dat bani pentru datorii. Eu nu dau bani sa-si plateasca datoriile din trecut. Noi am avut popriri pe conturi din cauza echipei. Dupa ce isi platesc datoriile, nu e o problema. Nu mai merge asa! Au datorii din vechi. Si eu sunt in pericol daca dau asa bani, nu doar clubul”, a declarat Simionescu, extrem de traansant.

Nimeni din conducerea HC Dunarea nu a putut fi contactat pentru a-si exprima un punct de vedere cu privire la declaratiile primarului Simionescu.

Comentarii