stiri Braila – debraila.ro

Penultima etapa din acest sezon competitional pentru HC Dunarea, pe 26 mai | Echipa braileana joaca in deplasare, la Slatina

Pe data de 26 mai este programata runda cu numarul XXV din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competitional. HC Dunarea Braila va intalni CSM Slatina, joi, incepand cu ora 18:00, la Sala LPS din Slatina.
Meciul va putea fi urmarit LIVE pe canalul de Youtube al HC Dunarea Braila, iar cei interesati pot urmari scorul si marcatoarele si pe pagina Federatiei Romane de Handbal – accesand link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67061.

Intre anii 2019-2022, cele doua echipe au disputat fata in fata 5 meciuri, toate fiind castigate de echipa braileana. Ultima intalnire a avut loc in data de 22.01.2022, la Braila. Partida s-a incheiat in favoarea echipei brailene, scor final 27 – 24. Inaintea confruntarii, HC Dunarea Braila se afla pe pozitia a 9 a cu 35 puncte, in timp ce echipa adversa ocupa pozitia a 11 a cu 22 de puncte.

”Este ultima deplasare din acest sezon competitional si evident ca ne dorim sa ne intoarcem acasa cu cele trei puncte. Obiectivul nostru pana la finalul sezonului este locul cat mai sus in clasament. Am avut un an greu, cu multiple accidentari care au dus la rezultate nu tocmai imbucuratoare. Fetele apte de joc au facut tot ce au putut iar antrenorul a trebuit sa caute solutii pe ultima suta de metri. Dupa meciul cu Slatina, asteptam toti suporterii acasa, in Sala Polivalenta, pentru a marca finalul sezonului alaturi de echipa” a declarat presedintele HC Dunarea Braila, Adrian Manole.

Ultima etapa, a XXVI a, este programata duminica, 29 Mai 2022, la ora 15:30, in Sala Polivalenta din Braila, impotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012

Comentarii