stiri Braila – debraila.ro

Noul sef al Consiliului Judetean vrea sa plombeze toate drumurile din judet, pentru a deveni „practicabile”, si apoi sa le asfalteze

Francisk Iulian Chiriac, noul presedinte al Consiliului Judetean, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi propune sa plombeze toate drumurile judetene, pentru a deveni „accesibile si practicabile”, urmand ca apoi sa le asfalteze. Seful judetului a catalogat starea drumurile din judet ca fiind „precara”.

“Mi-as dori ca in cel mai scurt timp posibil sa avem o evaluare pe partea de plombare, macar sa avem drumurile judetene accesibile si practicabile, dupa care, pe exercitiul financiar 2014-2020, sa vedem cum putem demara foarte repede partea de asfaltare a drumurilor judetene. Dupa plombarea rapida, o sa ne gadim la proiecte prin care, etapizat, vom si asfalta aceste drumuri”, a spus Chiriac.

Presedintele CJ a tinut sa mentioneze ca va trece pe lista de prioritati drumul judetean 211A, Ianca-Bordei Verde-Viziru, „pentru ca toata Moldova trece spre mare si incercam sa il facem cat mai practicabil”.

Comentarii