stiri Braila – debraila.ro

Neven Hrupec continua ca antrenor principal la HC Dunarea

In varsta de 45 de ani, Neven Hrupec a semnat cu HC Dunarea in decembrie 2019, reusind sa incheie sezonul pe locul 5 in Liga Florilor Mol.

Acesta a ajuns la o intelegere cu HC Dunarea pentru a continua alaturi de echipa in pozitia de antrenor principal si isi doreste sa aiba rezultate notabile cu echipa de la malul Dunarii.

„Sunt mandru si bucuros ca imi continui munca la Braila. Doresc sa felicit in primul rand echipa pentru locul 5 obtinut in Liga Florilor Mol si le doresc mult succes fetelor care nu vor mai continua alaturi de noi.  Sunt bucuros ca cei din conducerea clubului au reusit sa aduca jucatoare cu experienta si cu siguranta Dunarea Braila va fi mult mai puternica in noul sezon. Sunt nerabdator sa reincepem antrenamentele si imi doresc ca toata lumea sa fie sanatoasa, sa muncim si sa ne bucuram de rezultate impreuna”, a declarat antrenorul Neven Hrupec.

Cu o experienta mare in competitiile europene, Hrupec are in CV prezente in Challenge Cup, Cupa EHF, dar si in grupele Ligii Campionilor. Totodata, detine licenta MASTER COACH, obligatorie in competitiile internationale. Este de 4 ori campion cu echipa croata Podravka Vegeta, echipa cu care a obtinut si 4 Cupe ale Croatiei.

 „Ne bucuram ca am prelungit intelegerea cu antrenorul Neven Hrupec. In aceasta perioada, din decembrie si pana a fost incheiat sezonul, a dat dovada de profesionalism si s-a aratat dornic de a obtine rezultate cu echipa. Ne bucuram de aceasta colaborare si ne dorim sa fie fructuoasa pentru echipa, deoarece avem si pentru sezonul urmator un obiectiv de atins”, a precizat George Marius Caranica, presedintele HC Dunarea.

Comentarii