stiri Braila – debraila.ro

Meci intre juniorii Brailei si cei ai Galatiului pe Stadionul Municipal

Miercuri, incepand cu ora 18:00, pe Stadionul Municipal, se va disputa partida Dacia Unirea Braila – Otelul Galati din Campionatul National U17, unde vor evolua copii cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani.

Meciul are ca miza locul I in campionat, la finalul turului, iar, la finalul campionatului, castigatoarea calificandu-se in Liga Elitelor Under 17.

“Este un meci important pentru noi, mai ales ca, la aceasta categorie de varsta, obiectivul nostru este calificarea in Liga Elitelor. Avem o generatie foarte buna, sunt copii in care credem, extrem de talentati, care, in marea majoritate, au crescut in clubul nostru, inca de la varsta de 7 ani. Ei reprezinta nucleul de jucatori in jurul caruia noi ne dorim sa se formeze viitoarea echipa de seniori. Ii asteptam pe braileni sa le fie alaturi acestor copii minunati si muncitori”, a declarat Catalin Boboc, presedintele clubului “Blue Stars”, care, la sfarsitul lunii trecute, a semnat un protocol de colaborare cu echipa de juniori a Dacia Unirea.

Jucatorii celor doua cluburi vor evolua sub denumirea de Dacia Unirea, insa activitatea noului Centru de copii si juniori va fi coordonata de “Blue Stars”.

Foto: Sportul Ilustrat

Comentarii