stiri Braila – debraila.ro

Braileanca amendata de Politie pentru ca a criticat Politia pe DEBRAILA.ro | S-a trezit cu oamenii legii la usa

O cititoare a DEBRAILA.ro s-a trezit cu Politia la usa, dupa ce a criticat activitatea institutiei pe retelele de socializare, in termeni duri ce-i drept. A fost amendata cu 500 de lei.

Femeia, in varsta de 26 de ani, a comentat la un articol publicat de DEBRAILA.ro, legat de un presupus abuz al unui politist, care ar fi agresat un taximetrist.

“Politia pu*ii! Niste scarbe incompetente care se cred regi daca poarta haina politiei pe ei dar nu are nicio relevanta cu prostia din capul lor”, preciza braileanca in comentariul postat la articolul DEBRAILA.ro.

 

Politistul care a aplicat sanctiunea a mentionat in procesul verbal incheiat pe 12 octombire faptul ca tanara, “prin intermediul site-ului de socializare Facebook, respectiv pe pagina “DEBRAILA”, de pe user-ul Spiridon Dana-Danuta, a adresat cuvinte si expresii jignitoare la adresa lucratorului de politie mentionat in articol, respectiv a institutiei Politiei.”

Braileanca, care lucreaza ca sofer de TIR, sustine ca este prima amenda pe care a primit-o vreodata.

“Am comentat la Eparu Ionut, taximetristul care a patit ce a patit cu politia, iar politia a venit acasa la mine si mi-a dat citatie sa ma prezint la sectie pentru a ma amenda. Pentru ca mi-am spus parerea mea vis-a-vis de politie. Cu asta se ocupa in ziua de azi Politia Romana. Le-am spus: eu lucrez ca sofer de tir si nu am luat niciodata nicio amenda pentru nimic si iau pentru asta?”, a declarat sursa citata.

Comentarii