stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | ATACUL MAFIOT din Brăila: EI SUNT tinerii care și-au MĂCELĂRIT rivalul cu topoare și macete | DETALII: Trei se ascundeau într-un motel din București. Celălalt, prins în Brăila | AU RECUNOSCUT FAPTA

Cei patru indivizi care, în urmă cu o săptămână, l-au tăiat cu topoarele și macetele pe un bărbat dintr-o grupare rivală au ajuns, vineri, în spatele gratiilor. Surse judiciare ne-au precizat faptul că trei dintre aceștia au fost prinși într-un motel din București, în timp ce celălalt se afla în Brăila.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, cei patru sunt apropiați ai grupării din cartierul Brăilița și au vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. Mai exact, Iulian Gîndac și Cătălin Ionescu se apropie de vârsta de 19 ani, iar Mirel Valentin Boboc și Cătălin Ionuț Mihalcea au 22 de ani. (Nota redacției – tinerii enumerați sunt în fotografie de la stânga la dreapta.)

Victima, Ionuț Popa, zis „Pinocchio” se află și acum pe patul unui spital din capitală, în stare critică, cu șanse minime de supraviețuire.

Se pare că, în trecut, unul dintre cei patru agresori, respectiv Mihalcea, ar fi fost atacat, tot cu un obiect tăietor-înțepător, chiar de către „Pinocchio”, existând între aceștia conflicte bine cunoscute în mediul din care provin, conflicte de la care s-ar fi ajuns la măcelul din seara de 29 aprilie.

În timpul audierilor, cei patru tineri au recunoscut săvârșirea faptei, arătând că, în baza unei înțelegeri anterioare, au plecat de la domiciliul unuia dintre ei către blocul în care locuia „Pinocchio”, înarmați cu topoare, macete și săbii. 

Ajunși în zonă, au așteptat momentul ca victima să între pe alee, spre bloc, după ce și-a parcat mașina pe Dorobanților. Atunci, cu fețele acoperite cu cagule și având în mâini topoare și macete, cei patru tineri s-au năpustit asupra rivalului și l-au lovit in neștire.

Practic, degetele lui „Pinocchio” au fost despărțite de trup prin lovituri, însă tăieturi adânci au existat și la picioare, la nivelul tibiilor, dar și la cap.

Iulian Gîndac, Cătălin Ionescu, Boboc Mirel Valentin și Mihalcea Cătălin Ionuț au fost prezentați Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă, pe care judecătorul de drepturi și libertăți a admis-o. Vor fi judecați pentru tentativă la omor calificat.

VIDEO | FILMUL atacului care a îngrozit Brăila (CLICK AICI)

Comentarii