stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | FILMUL atacului care a îngrozit Brăila. SURSE: Înainte de atac, victima a fost prinsă cu un cuțit și droguri în mașină | CEI PATRU indivizi care l-au mutilat pe „Pinocchio” sunt CĂUTAȚI

Atacul mafiot din intersecția Bulevardul Dorobanților-Strada Albinei, în urma căruia un bărbat de 33 de ani a ajuns în stare extrem de critică pe patul unui spital din București, a făcut înconjurul presei din România.

Patru indivizi cu cagule și înarmați cu macete s-au năpustit, sâmbătă seara, în jurul orei 23:00, asupra lui Ionuț Popa, zis „Pinocchio” (foto), chiar la doi pași de blocul în care locuiește, informația fiind publicată în exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins ce s-a întâmplat: agresorii, având fețele acoperite, îl lovesc cu macetele pe „Pinocchio” în apropierea mașinilor parcate pe Dorobanților, îl lasă într-o baltă de sânge, iar apoi se fac nevăzuți printre blocuri.

Martoră la întreaga scenă a fost iubita bărbatului care se zbate între viață și moarte. Aceasta a sunat la 112.

„Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți. A fost vorba de amputație mână bilateral în cazul victimei, iar apoi transfer la Spitalul Floreasca. Avea numeroase plăgi prin înjunghiere, tăieturi extrem de adânci la picioare și cap”, a declarat un cadru medical de la Spitalul Județean pentru DEBRAILA.ro.

Ionuț Popa provine din lumea interlopă, fiind recidivist. Chiar în urmă cu doar o lună de zile, bărbatul a fost implicat într-un conflict violent care a izbucnit în benzinăria Rompetrol din „Plantelor” și s-a încheiat pe strada Timiș din cartierul Brăilița.

De altfel, de-a lungul timpului, ar fi fost protagonistul și altor bătăi de stradă.

Mai mult decât atât, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, cu doar patru ore înainte de atacul cu macete, „Pinocchio” a fost tras pe dreapta de polițiști. Se pare că avea în mașină un cuțit, dar și substanțe interzise.

Cercetările în dosarul de tentativă la omor sunt coordonate în mod direct de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Se pare că există un cerc de suspecțiînsă niciunul dintre atacatori nu a fost prins până la acest moment.

Oamenii legii au ridicat imagini de pe mai multe camere de supraveghere: de la Poliția Locală, dar și de la persoane fizice și juridice.

https://debraila.ro/wp-content/uploads/2023/05/10000000_6045969505458767_3574224821202847562_n.mp4

Comentarii