stiri Braila – debraila.ro

Dupa ce Curtea de Conturi a ingenuncheat sportul: HC Dunarea a pierdut categoric in fata U Cluj. O infrangere dupa 8 victorii in Liga

La sfarsitul saptamanii trecute, primarul Marian Dragomir a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca inspectorii Curtii de Conturi sustin ca municipalitatea nu a finantat legal sportul brailean, cerand totodata recuperarea banilor ajunsi la echipe precum HC Dunarea (handbal), CF Braila (fotbal) sau Cuza Sport (baschet).

Miercuri dupa-amiaza, HC Dunarea a pierdut categoric in fata handbalistelor de la U Cluj, dupa 8 jocuri fara infrangere in Liga Nationala si 4 in EHF. Jurnalistii de la ProSport vorbesc despre un lucru care ridica multe semne de intrebare.

”Etapa a 10-a a Ligii Nationale de handbal feminin a debutat cu o mare surpriza, U Cluj – Dunarea Braila 30-18 (14-9). Surpriza nu este atat de mare prin prisma faptului ca ardelencele au castigat, ci prin modul cum a pierdut Braila. (…) Echipa lui Costica Buceschi a impresionat prin combativitate, prin modul cum s-a luptat la fiecare partida, chiar si atunci cand a fost condusa la diferente importante, cum s-a intamplat cu Corona Brasov si SCM Craiova. La Cluj, spiritul de lupta nu a mai existat’, scrie ProSport.

HC Dunarea ocupa pentru moment primul loc in clasament, cu 25 puncte, dar poate fi depasita de campioana CSM Bucuresti, care va juca in deplasare cu CSM Bistrita in aceasta runda. U Cluj a urcat un loc in clasament, fiind pe 9, cu 13 puncte.

Comentarii