stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND) vrea program de vizita „extrem de STRICT” la Spitalul Judetean | „De dimineata si pana seara, spitalul e plin de apartinatori. Medicii nu isi pot desfasura activitatea”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) i-a solicitat, miercuri, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean, proaspatului manager interimar al Spitalului Judetean, Delia Rasnoveanu, implementarea unui program de vizita „extrem de strict”, aratand ca, „de dimineata si pana seara, apartinatorii sunt in saloanele bolnavilor”.

„Am fost la Galati, la un spital pentru cronici, si vreau sa va spun ca am fost impresionata de modul cum se desfasura acolo activitatea. La Spitalul Judetean de Urgenta Braila nu exista un program de vizita corect. Medicii nu isi pot desfasura activitatea pentru ca, de dimineata de la ora 8 si pana seara la ora 8, apartinatorii sunt in saloanele bolnavilor. Medicii nu isi pot face vizita de dimineata, nici cea de dupa-amiaza. Pana acum n-am spus, pentru ca am asteptat sa se finalizeze mandatul fostului manager. Aceste deficiente sunt de foarte mult timp si daca nu a reusit sa le rezolve in patru-cinci ani, nu era sa le solutioneze in cateva luni. Ii solicit doamnei director sa faca un program de vizita foarte strict. Daca el exista inseamna ca nu il respecta nimeni. De dimineata si pana seara, Spitalul Judetean e plin de apartinatori. Nu este in regula acest lucru si solicit un program extrem de strict”, a spus Draghincescu.

PND-ista a mai cerut ca paza spitalului sa isi ia in serios atributiile legate de respectarea programului de vizita si sa nu mai fie „doar o chestie de observatie”.

Comentarii