stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), mesaj pentru grevistii de la „Braicar”: ”GRESITI prin faptul ca o activitate publica nu poate fi oprita total. Pedepsiti niste oameni nevinovati”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) considera ca soferii si vatmanii de la „Baricar”, care de opt zile si-au intrerupt total activitatea, cerand salarii mai mari cu aproape 25%, gresesc prin „atitudinea dura, de forta”, aratand ca legea ii obliga pe protestatari sa isi desfasoarea activitatea la minim o treime din capacitate.

”Daca greva a fost declarata de instanta de judecata ca fiind ilegala motivat de faptul ca pe perioada grevei acestia trebuie sa asigure activitatea de interes public „transportul public de calatori” in procent de 30%, angajatii „Braicar” se asteapta ca vreun cetatean responsabil sa fie de acord cu ei? Oameni buni, stiti foarte bine ca eu am avut si am o atitudine foarte favorabila angajatilor, oamenilor in general, sunt impotriva autoritatilor care fac abuzuri, impotriva incompetentilor, spagarilor, aranjamentelor si intelegerilor oculte, dar, in situatia data, va spun ca dumneavoastra gresiti. Gresiti prin faptul ca o activitate publica nu poate fi oprita total si legea va obliga sa continuati activitatea publica in procent de min. 30%. Art. 51 alin. 2 din Legea 51/2006. Gresiti prin atitudinea dura, de forta, pe care o afisati si va garantez ca nimic bun nu se rezolva prin forta. Gresiti cand ascultati si credeti niste ticalosi care nu vor binele dumneavoastra, ci se folosesc de dumneavoastra si necazurile dumneavoastra folosindu-le intr-un scop bine determinat, „folosul” lor personal si politic. Gresiti prin faptul ca dumneavoastra credeti ca veti atrage simpatia cetatenilor fata de cerintele si necazurile dumneavoastra, dar uitati ca acum pedepsiti niste oameni nevinovati, care sunt corecti fata de dumneavoastra. Va implor, reveniti-va!”, a precizat Draghincescu pe o retea de socializare.

PND-ista a mai adaugat faptul ca brailenii „care castiga 1.400 lei net, muncind poate mai mult si mai greu decat cei de la <<Braicar>>”, nu vor emaptiza cu cei care „incaseaza un salariu de minim 2.200 let net plus bonuri de masa”.

Comentarii