stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Iordache nu este vicepresedinte HC Dunarea din partea PND. Solicit oficial conducerii clubului sa faca publica o informare exacta despre conflictul din interior”

Consilierul judetean Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, a precizat pe o retea de socializare ca urmareste „cu ingrijorare” conflictul dintre oficialii clubului de handbal „Dunarea”, intr-una dintre tabere aflandu-se chiar colegul sau de partid, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache, vicepresedinte al HC Dunarea.

„Solicit oficial conducerii clubului de handbal „HC Dunarea” sa faca publica o informare exacta despre acest conflict, de cand exista acesta, daca s-a facut o cercetare asupra a ceea ce s-a intamplat, cine sunt vinovatii, daca acestia au fost sanctionati sau nu si incetarea urgenta a conflictului. Presupun ca exista un regulament de ordine interioara, un statut al HC Dunarea sau acte constitutive ale clubului in care sunt trecute drepturi, obligatii si sanctiuni pentru situatii de orice fel. In cazul in care s-a finalizat Raportul de audit solicitat de domnul presedinte al Consiliului Judetean si ulterior si de domnul Iordache cer sa fie facut public pentru a nu da nastere la alte discutii. In acest fel opinia publica va putea singura sa-si faca o imagine corecta asupra situatiei economico-juridice a clubului”, a spus Draghincescu.

PND-ista a tinut sa mentioneze faptul ca Stefan Catalin Iordache nu se afla pe fotoliul de vicepresedinte al clubului de handbal „din partea PND, ci este membru sustinator al HC Dunarea din 2005”: „Reprezentantii politici din conducerea clubului de handbal HC Dunarea sunt numiti prin Hotarari ale CLM sau Hotarari ale CJ, ceea ce nu exista.”

Comentarii