stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Incep sa ma gandesc sa ma prezint la concursul de manager de la Spitalul Judetean. As fi un foarte bun manager!”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) a afirmat, intr-o postare pe o retea de socializare, ca se gandeste sa se inscrie la concursul pentru functia de manager al Spitalului Judetean, care va fi organizat dupa ce actualului manager, medicul Mihail Iugulescu, ii va expira mandatul, in aprilie 2017.

Draghincescu a raspuns astfel unui comentariu al primarului comunei Gradistea, liberalul Petrica Andrei, in care a fost mentionat si numele medicului Mihai Draghincescu, sotul PND-istei: „Nu stiu de ce, dar cred ca totusi nu veti fi MANAGER la spitalul judetean. Nu ca nu ati vrea, sau ca l-ati deranja pe domnul doctor Draghincescu, dar s-au prins si cei din PSD ca nu sunteti in regula.”

„Daca as fi fost primar PNL de 4 mandate mi-ar fi fost rusine sa ies si sa vorbesc daca abia as fi sarit de 50 % ptr PNL intr-o comuna pe care o conduceam de 12 ani … Pleacati acasa ca habar nu aveti nici politica, nici altceva! Va stiam incompetenti dar nu va stiam si badarani pe unii. Cand nu mai ai argumente devii badaran, ca Petrica Andrei. Ma bucur din ce in ca mai mult sa PSD a castigat alegerile. Ce naiba sa faceti voi la guvernare? Se vede cat puteti! Pentru ca nivelul tau de cultura nu ajunge nici cat negrul sub unghie al sotului meu, medic chirurg, cu ocazia faptului ca ti-ai permis intr-o declaratie politica de 2 bani sa faci referire la sotul meu, incep sa ma gandesc sa ma prezint la concursul de manager de la Spitalul Judetean cand mandatul dlui dr Iugulescu se va finaliza. As fi un foarte bun manager! In tara asta este un proverb: „de ce-ti e frica de aia nu scapi!” Se vede ca nu stiti sa pierdeti asa cum nu stiti nici sa castigati, voi stiti numai sa inscenati dosare penale, a precizat Draghincescu.

Comentarii