stiri Braila – debraila.ro

Crosul Generatiilor, pe 1 iunie, in Parcul Monument | Toti participantii la evenimentul organizat de TSD vor primi tricouri si baloane

Tineretul Social Democrat organizeaza „Crosul Generatiilor” pentru amatori, un eveniment devenit traditie. Concursul va avea loc miercuri, 1 iunie, ora de intalnire fiind 09:00, la Rondoul din Parcul Monument.

Evenimentul se desfasoara sub sloganul “HAI LA CROS, CA-I SANATOS” si este impartit pe 4 categorii de varsta: mini cadeti – pana in 9 ani, fete si baieti, cadeti intre 10-14 ani, fete si baieti juniori intre 15-18 ani, fete si baieti si seniori peste 18 ani, fete si baieti.

„Activitatile organizate de Tineretul social democrat au ca scop indrumarea tinerilor catre sport. Ne bucuram ca putem sa organizam acest concurs atat pentru cei mici cat si pentru tineri si seniori. Cursa este destul de lunga pentru cei mai mici de varsta dar important este sa se distreze, sa socializeze si sa faca miscare. Speram ca vremea sa tina cu noi si sa avem si la acest eveniment o prezenta cat mai mare”, a declarat presedintele TSD, Caranica George Marius.

Participantii vor primii tricouri si baloane, iar castigatorii fiecarei categorii vor primi cate o BICICLETA.

Pentru locurile 2 si 3 din fiecare categorie, castigatorii vor primi carduri cadou.

Pentru relatii, informatii si inscrieri va puteti adresa la numarul de telefon sau pe WhatsApp 0787566450, la numarul de telefon fix 0239 611 085 sau la sediul PSD Brailadn municipiul Braila, bulevardul Al.I.Cuza nr. 136 (vizavi de magazinul Winmarkt Braila), de luni pana vineri intre orele 9.00 – 16.00.

Comentarii