stiri Braila – debraila.ro

COVID-19, motiv de razboi intre PNL si primarul Brailei | Dragomir: „O mascarada electorala, dar gata! Nu accept, in primul rand, sa jigneasca inteligenta brailenilor. Numai minciuni, pe care realitatea le demonteaza, nu eu”

Razboi intre PNL si primarul Marian Dragomir. Dupa ce Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Judetene PNL, l-a acuzat ca a musamalizat cazul primului angajat al Primariei infectat cu noul coronavirus, edilul afirma ca este vorba despre „o mascarada electorala”. 

Primarul neaga toate acuzatiile, pe care le catalogheaza ca fiind „minciuni sfruntate”, subliniind faptul ca Danaila este „unul dintre politicienii care calca orice in picioare pentru a-si face campanie”.

„Doar un mincinos sau un inconstient poate abera in acest mod. Au mai facut-o, dar au intrecut orice masura. E o mascarada electorala, dar gata! Nu accept, in primul rand, sa jigneasca inteligenta brailenilor. Numai minciuni, pe care realitatea le demonteaza, nu eu. Am respectat intocmai recomandarile Ministerului Sanatatii, pe care toti le vedem in fiecare zi la televizor sau pe internet: cand am aflat ca unii angajati au anumite simptome, am dispus ca acestia sa-si contacteze medicii de familie. Medicii de familie au datoria sa contacteze Directia de Sanatate Publica daca cred ca este cazul. Pai daca dorea cineva sa ascunda adevarul, angajatii ar mai fi contactat medicii de familie si ar fi stat acasa, in izolare? Eu nu aveam de unde sa stiu daca medicii de familie au anuntat sau nu DSP. Daca au anuntat si DSP a decis sa nu faca teste, sa raspunda prefectul care e coordonatorul-sef. Oamenii aveau simptome si trebuiau testati. Eu sunt obisnuit sa fiu atacat de PNL pentru orice, dar e cam mult sa ma acuze si sa arunce pe umerii mei lipsa de comunicare intre medicii de familie, DSP si un laborator privat. Sunt vinovat ca unii angajati s-au infectat? Sunt vinovat si ca unii politicieni calca orice in picioare pentru a-si face campanie? Cum sa ma acuzi ca eu am pus angajatul sa se testeze la un laborator privat sau ca eu am facut presiuni politice pentru ca laboratorul sa nu transmita rezultatul celor de la DSP? Poti sa o faci doar daca esti in stare sa calci orice in picioare pentru a-ti face campanie. Acesta este domnul Danaila! Acesta este PNL!”, a declarat Dragomir.

Primarul Marian Dragomir il someaza pe Alexandru Danaila „sa dovedeasca afirmatiile facute sau sa recunoasca ca a gresit si a fost indus in eroare”, sustinand ca, in caz contrar, il va actiona in instanta „pentru a-si cere scuze public”.

„A mintit ca la recomandarea mea angajatii nu au mers la spital ci la o clinica privata. Procedura Ministrului Sanatatii prevede ca persoanele cu simptome anunta medicul de familie si nu trebuie sa mearga direct la spital. A fost respectata intocmai procedura. A mintit ca am facut presiuni politice la o clinica privata. Nu cunosc pe nimeni si nu am discutat niciodata cu cineva de la acea clinica/laborator. A mintit ca la presiunea mea clinica privata nu a adus la cunostinta DSP rezultatul pozitiv. Chiar laboratorul privat a instiintat DSP! Il anunt public ca il voi da in judecata pentru a-si cere scuze public. Nu ma intereseaza despagubiri financiare de la el, dar cand le voi castiga, o sa le donez integral unei case de copii”, a concluzionat edilul.

PNL, acuzatii extrem de grave: „Dragomir e VINOVAT de situatia COVID-19 de la Primarie” | Danaila: „Toata lumea ar trebui sa-i multumeasca pentru ca tot spitalul se va umple”

Comentarii