stiri Braila – debraila.ro

COVID-19 la PNL Braila? | Independentul Tabarac face ACUZATII GRAVE: „Se incearca musamalizarea! Conducerea le-a cerut sa vina in continuare la serviciu” | PNL neaga: „O singura persoana, contact cu un pozitiv”

Doi angajati de la Secretariatul Organizatiei Judetene PNL ar fi infectati cu noul coronavirus, potrivit lui Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputatilor.

Tabarac, care a demisionat din PNL in semn de protest fata de modul in care au fost facute listele pentru alegerile parlamentare, sustine ca se incearca musamalizarea situatiei, lansand o serie de acuzatii grave la adresa conducerii filialei.

„Mai multi colegi din PNL mi-au transmis ca, in ciuda simptomelor pe care le manifestau oamenii din secretariatul partidului, conducerea (Boboc – n.r. presedintele interimar al organizatiei) le-a cerut sa vina in continuare la serviciu, fapt care a dus la intrarea in contact a acestora cu mai multi membri de partid in contextul campaniei electorale. Toate actele, materialele si documentele au trecut prin mana celor din secretariat, acestia fiind contactati directi cu presedintele interimar, candidatii de la Senat si Camera Deputatilor, care ocupa locurile 1 si 2 pe liste, precum si cu multi alti colegi, unii dintre ei cu diferite afectiuni cronice. La sedintele de campanie din biroul lui Boboc, niciun fumator nu poarta masca, chestiune stiuta de toti membrii. PNL Braila, prin actiunile Presedintelui interimar Catalin Boboc, pune in pericol viata si sanatatea tuturor membrilor de partid implicati in campania electorala. In aceasta situatie, toti cei care au intrat in contact cu persoanele din secretariatul partidului trebuie sa intre in izolare pentru a nu exista riscul sa transmita virusul catre alti oameni. Ii cer domnului Presedinte interimar Catalin Boboc sa dea dovada de responsabilitate si sa isi asume greseala pe care a facut-o atunci cand i-a chemat pe acesti oameni sa vina la sediul partidului in continuare. Deja colegii care m-au anuntat se tem de faptul ca Boboc incearca sa musamalizeze aceasta situatie comunicandu-le tuturor ca cei 2 colegi din secretariat ar fi doar contacti si nu purtatori ai coronavirusului”, a precizat candidatul independent.

De cealalta parte, PNL a transmis presei faptul ca nu exista niciun angajat confirmat cu COVID-19.

„Este vorba despre o singura persoana – contact cu un pozitiv si a primit recomandarea sa ramana in izolare la domiciliu”, a mentionat Biroul de Presa al filialei.

Comentarii