stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ, despre HC Dunarea: „Nu renuntam, indiferent de cine pleaca sau nu pleaca, la finantarea handbalului, dar vom controla mai drastic cum se cheltuie banul public”

Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, institutie care finanteaza echipa de handbal „Dunarea” a declarat pentru DEBRAILA, referitor la informatiile aparute in presa sportiva despre faptul ca opt jucatoare, antrenorul si directorul executiv al formatiei isi negociaza plecarea la Dinamo Bucuresti, ca persoanele in cauza au negat o astfel de situatie.

Consiliul Judetean va continua finantarea HC Dunarea, indiferent de cine pleaca sau nu pleaca”, insa, sustine Chiriac, cu un control mai „drastic” asupra modului in care sunt cheltuiti banii publici.

„Am avut o discutie cu cei din conducerea clubului, care, la randul lor, au discutat cu antrenorul si jucatoarele. Mi s-a spus ca nu e adevarat, ca este o strategie de publicitate a celor de la Dinamo Bucuresti, care doresc sa isi lipeasca numele de cel al HC Dunarea. Antrenorul Buceschi are un termen limita pentru a prezenta proiectia de lot, pe 10 februarie. Noi vrem sa finantam in continuare handbalul brailean. Nu renuntam, indiferent de cine pleaca sau nu pleaca, la finantarea handbalului. Vom controla insa, mult mai drastic, ce se intampla cu banul public, a spus seful CJ.

Comentarii