stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, presedintele CJ: „Pana la sfarsitul lunii septembrie sper sa finalizam peste 100 km de drumuri judetene”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, a declarat, joi, ca, pana la sfarsitul lunii septembrie, spera ca lucrarile demarate pe drumurile judetene sa fie finalizate. este vorba despre peste 100 km de drumuri judetene plombate si asfaltate.

„Lucrarile pe drumurile din judet merg foarte bine. Am fost pe traseu si le-am verificat. Incepem sa finalizam pana la sfarsitul lunii cam tot ce am demarat. Incercam sa scoatem iar la licitatie, daca timpul ne ajuta, ca sa facem poate si mai mult decat cei 250 km. (…) Eu cred ca suntem in grafic si sper sa ma tin de promisiune. La sfarsitul mandatului, sa avem 80%-90% din drumurile judetene parcticabile astfel incat brailenii sa se poata misca corespunzator”, a spus seful CJ.

Chiriac a mai precizat ca se lucreaza la strategia legata de drumurile judetene pentru anul 2017, cautandu-se si alte posibilitati de finantare decat bugetul judetului: „Avem acum, si suntem pe ultimii 50 de metri, un proiect pe POR, pe partea de asfaltare drum judetean de la Gulianca pana la Viziru.”

Comentarii