stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, presedintele CJ: „E un lucru foarte bun ca Olguta Crivat sa nu mai fie presedintele comisiei de concurs. Dorinta mea e publica”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca si-ar dori ca Olguta Crivat, directorul de ingrijiri medicale al Spitalului Judetean, sa nu mai fie presedintele comsiei de concurs la urmatoarele angajari.

„Din toate discutiile si intamplarile, povestite pe anumite surse, am considerat ca pentru o mai buna transparenta ar fi bine ca doamna director de ingrijiri sa nu mai fie presedintele comisiei de concurs. As aduce un subiect de la Bucuresti, care sa faca diferenta, si asa lucrurile vor fi mai transparente si oamenii vor putea castiga pe bune acel concurs. E un lucru foarte bun ca doamna director sa nu mai fie presedintele comisiei de concurs. Dorinta mea e publica, nu i-am transmis-o personal. Nu dau directive, e dorinta tuturor ca angajarile sa fie cat mai transparente”, a spus seful CJ.

Chiriac a mai precizat ca Olguta Crivat ar trebui sa informeze in scris managerul spitalului daca isi doreste sau nu sa mai fie sefa peste angajari, legea specificand ca directorul de ingrijiri trebuie sa ocupe acest post. 

Comentarii