stiri Braila – debraila.ro

Caranica si Rindunica, presedintele si vicele HC Dunarea: „Echipa va fi finantata in continuare” | „Nu obligam pe nimeni sa plece, dar nici sa ramana. Daca jucatoarele nu se regasesc, atunci vom cauta solutii in alte parti”

Consilierul municipal George Caranica si consilierul judetean Adrian Rindunica, presedintele si, respectiv, vicepresedintele echipei de handbal „Dunarea”, au reactionat, prin intermediul unui comunicat de presa, la informatiile aparute in ProSport despre faptul ca mai multe jucatoare, antrenorul Costica Buceschi si directorul executiv al formatiei, Dragos Chirita, isi negociaza plecarea la Dinamo Bucuresti.

Cei doi alesi locali sustin ca „atmosfera este una buna”, subliniind faptul ca atat Consiliul Judetean, cat si Primaria Municipiului, au dat asigurari ca vor finanta in continuare echipa.

„Am discutat cu fetele, cu antrenorul si cu directorul executiv si le-am spus ca atata timp cat au contract cu clubul nostru sa continue sa isi faca treaba. Va exista continuitate la Braila si vom intra la negocieri cu fiecare jucatoare. Ne dorim sa pastram nucleul de jucatoare de anul acesta dar sa aducem si ceva nou. Suntem pe locul II in Liga Nationala si asta este o performanta mare pentru club iar sezonul urmator, avand siguranta financiara din partea Consiliului Judetean si al Primariei Braila dorim sa avem aceleasi performante mari, a precizat Caranica.

De cealalta parte, vicepresedintele Adrian Rindunica afirma ca eventualele plecari de la HC Dunarea vor fi anuntate de conducerea clubului, adaugand faptul ca nimeni nu este obligat nici sa plece, nici sa ramana.

„Avem siguranta ca lucram cu niste oameni corecti iar cand vor vrea sa plece de la echipa vor spune clar. Nu obligam pe nimeni sa plece, dar nici sa ramana. Ne dorim sa pastram lotul, dar daca jucatoarele nu se regasesc, atunci vom cauta solutii in alte parti”, a mentionat vicele HC Dunarea.

In momentul de fata, echipa inregistreaza intarziere doar la plata ultimului salariu, se mai arata in comunicatul remis.

Comentarii