stiri Braila – debraila.ro

Buceschi: „E putin probabil sa mai antrenez HC Dunarea dupa sfarsitul lunii mai. Sunt multe echipe cu care am vorbit”

Costica Buceschi, antrenorul HC Dunarea, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca „e putin probabil” sa ramana la echipa dupa expirarea contractului, la sfarsitul lunii mai. Tehnicianul a afirmat ca a purtat negocieri cu mai multe cluburi, chiar si cu unul din strainatate.

„La sfarsitul lunii mai se incheie contractul, pentru ca sezonul se poate intinde si pe luna mai, tinand cont ca se joaca Final Four in a doua saptamana. Orice este posibil, dar e putin probabil sa fie prelungit contractul. Nu mai vrea sa discut pe seama acestui subiect. Am discutat cu foarte multa lume. Am si o oferta de afara si sunt in dubii. Conteaza mai multe lucruri. Sunt multe echipe cu care am vorbit, pentru ca nu doar Brasovul nu are un antrenor principal”, a spus antrenorul.

Buceschi a negat zvonurile conform carora isi negociaza transferul la Corona Brasov, precizand ca speculatiile se bazeaza pe faptul ca sotia sa este profesor de sport in orasul de sub Tampa: „Sunt dispus sa vorbesc cu oricine, dar daca vorbesc cu tine nu inseamna ca vin la tine acasa.” 

Comentarii