stiri Braila – debraila.ro

Braileanca Anamaria Ionita, atleta: „Pista pe care ne antrenam noi, atletii. Obiectivul meu: barem pentru Campionatul Mondial. Pe aceasta pista sa ma antrenez?”

Atleta braileana Anamaria Ionita, vicecampioana nationala la pentatlon in sala, a postat pe o retea de socializare mai multe fotografii cu pista de pe Stadionul Municipal, unde se antreneaza, insa care este folosita la competitiile de dirt-track. Sportiva spune ca nu se poate antrena in conditii optime pe pista stadionului, in conditiile in care isi doreste sa prinda lotul pentru Campionatul Mondial.

„Stadion municipal Braila. Pista de dirt-track…..pista pe care ne antrenam noi, „atletii”!!! Am participat la olimpiada in 2016 pt ca am stat in cantonament, anul acesta obiectivul este barem pt Campionat Mondial……pe aceasta pista????. Daca nu il indeplinesc cine e de vina??? Eu si antrenorul. In asemenea conditii sigur <<am sa dezamagesc>>. Asa o sa scrie presa……<<delegatia Romaniei doar n participanti la Campionatul Mondial de Atletism…..au dezamagit>>”, a scris Ionita.

Stadionul de atletism, aflat in administrarea Ministerului Sportului, este in paragina de ani buni, Primaria Braila aratandu-si disponibilitatea de a-l prelua, fara sa primeasca insa un raspuns de la Bucuresti.

Comentarii