stiri Braila – debraila.ro

Braila si Galati pregatesc ZONA METROPOLITANA | Dragomir: „Nu avem orgolii! Vom face Asociatia „Dunarea de Jos” si vom sustine proiecte comune”

Primariile municipiilor Braila si Galati, dar si Consiliile Judetene Braila si Galati, au pus bazele unei asociatii intercomunitare, prin intermediul careia sa fie promovate proiecte comune. Realizarea zonei metropolitane este unul dintre obiectivele asociatiei, sustine primarul Marian Dragomir, care se declara increzator in reusita proiectului. Asociatia va purta denumirea „Dunarea de Jos”, tocmai pentru a evita aparitia disensiunilor nascute din orgolii.

„Eu cred in acest proiect, nu particip la lucruri in care nu cred si nu imi pierd vremea cu proiecte care nu se pot realiza. Lucram la statutul asociatiei”, a spus edilul.

Dragomir sustine ca a decis impreuna cu primarul Galatiului si cu sefii celor doua Consilii Judetene sa pastreze „o oarecare discretie a contextului in care au loc discutiile”, urmand ca la finalizarea lor toate detaliile sa fie facute publice.

„Nu avem orgolii! Cert este ca suntem oameni tineri, nu avem orgolii si o sa vedeti ca si denumirea asociatiei nu va genera nemultumiri din partea unora, ca va incepe cu Braila sau Galati. Nu ne mai intereseaza sa pierdem vremea pe orgolii marunte”, a mai adaugat primarul Marian Dragomir.

Conducerea Asociatiei „Dunarea de Jos” va fi asigurata prin rotatie.

Comentarii