stiri Braila – debraila.ro

Braila, PRIMUL judet din tara cu aplicatie care prezinta starea drumurilor judetene

Consiliul Judetean a lansat o aplicatie care arata in timp real starea drumurilor judetene, oferind informatii utile soferilor, de la drumurile pe care se efectueaza lucrari de modernizare sau intretinere, la cele inchise circulatiei.

Aplicatia este dezvoltata de firma „Fida Solutions”, care are in portofoliu clienti ca Siveco, Primaria Suceava sau Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare, putand fi accesata de pe site-ul Consiliului Judetean (cjbraila.ro).

„Suntem primul judet din tara care a pus la punct o aplicatie interactiva unde se poate consulta situatia drumurilor din judet. Va invit sa o studiati, sa vedeti exact care sunt drumurile inchise, pe care se lucreaza sau drumurile acoperite cu zapada”, a precizat Francisk Iulian Chiriac, presedintele CJ, pe o retea de socializare.

Pe langa starea drumurilor judetene, aplicatia GIS (n.r. sistem informational geografic) prezinta inclusiv documentatiile de amenajare a teritoriului sau de urbanism, precum planurile de urbanism general, planurile de urbanism zonal, certificatele de urbanism sau autorizatiile de construire.

Link-ul aplicatiei: gis.cjbraila.ro

Comentarii