stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL): ”Daca dam la o parte huliganii, vedem Romania pe care Dragnea si-a bagat-o in buzunar, unde noi nu contam, ci doar incasam”

Fostul senator Catalin Boboc, prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene PNL, considera ca imaginile ”tulburatoare” de la protestul din Piata Victoriei, in care protestatari pasnici, ”cu mainile ridicate”, sunt loviti de catre jandarmi, arata ”Romania pe care Dragnea si-a bagat-o in buzunar”.

Liberalul a raspuns astfel, pe o retea de socializare, unui internaut care l-a intrebat daca este de acord cu interventia in forta a jandarmilor.

”Daca dam la o parte huliganii si cei care au venit la protest doar pentru a provoca fortele de ordine, vedem, mai clar ca niciodata, Romania pe care Dragnea si-a bagat-o in buzunar, unde noi nu contam, ci doar incasam. In Romania lui Dragnea, noi trebuie sa le luam de bune pe toate, caci partidul stie mai bine ce si cum ii trebuie romanului. Pentru ei, desi e clar ca majoritatea nu o doreste, vitala e apararea infractorilor si ingenuncherea justitiei. Avem noi ceva de spus, in opinia lor? Nu! Am vazut imagini tulburatoare, in care tineri care protestau pasnic primeau in cap bastoane, desi aveau mainile ridicate atunci cand jandarmii se apropiau. Am vazut femei care de abia respirau din cauza gazele. Am vazut copii care erau dusi la ambulante. Repet, asta-i Romania lui Dragnea. In loc sa-i izoleze pe huligani si sa-i extraga din randul protestatarilor pasnici, au ales sa imparta bastoane si gaze. Mai mult ca niciodata, trebuie sa-i scoatem lui Dragnea tara din buzunar”, a precizat Boboc.

Totodata, liderul PNL a aratat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, ar fi trebuit sa demisioneze, impreuna cu sefii Jandarmeriei: ”Acei barbati, daca ii pot numi asa, care au lovit-o pe femeia jandarm au fost retinuti. Foarte bine! Asa ceva nu se face. Mai raman demisiile celor din varf. Dar demisia parca implica si onoare, deci… asteptam degeaba.”

Comentarii