stiri Braila – debraila.ro

Au fost alesi VICEPRESEDINTII Consiliului Judetean: Epureanu si Dobre! | Ce propuneri au fost facute si cate voturi au adunat

Consilierii judeteni i-au ales, marti dimineata, prin vot secret, pe cei care vor fi vicepresedintii Consiliului Judetean pentru urmatorii 4 ani.

PSD, care, in urma votului din 27 septembrie, detine majoritatea in Consiliul Judetean, i-a propus pe Ionut Ciprian Dobre (38 ani), consilier judetean aflat la primul mandat si Ionel Epureanu (48 ani), vicepresedinte al CJ in mandatul 2016-2020 si viceprimar al orasului Ianca intre 2008 si 2012.

De cealalta parte, PMP nu a nominalizat consilieri care sa ocupe cele doua fotolii de „adjuncti” ai presedintelui Francisk Iulian Chiriac, in timp ce PNL l-a propus pe Danut Lungu (52 ani), consilier judetean din anul 2008.

Astfel, cu majoritate de voturi, Epureanu (21 voturi) si Dobre (19 voturi) au fost alesi vicepresedinti ai Consiliului Judetean. Lungu, propunerea PNL, a fost votat de 12 consilieri judeteni.

In sala se aflau 18 consilieri judeteni PSD – inclusiv presedintele Francisk Iulian Chiriac, 9 consilieri PNL si 3 consilieri PMP.

Comentarii